Take-away meny pdf. |
english_meny_.pdf |
Take-away meny
Forretter
1. Tempura Scampi (3stk) – kr 95
Fritert scampi med sweet chilisaus. Allergener: (SK, BL, G)
2. Kylling Satay (3stk) – kr 95
Stekt kyllingfilet med sataykrydder og peanøttsaus. Allergener: (SO, PE)
3. Chicken BBQ (3stk) – kr 95
Kylling spyd barbequesaus.
4. Dampet Kylling Gyoza (4stk) – kr 95
Kylling, hvitløk, ingefær. Allergener: (G, SO, SE)
5. Fritert Kyllingvinger (5stk) – kr 109
Marinade kyllingvinger i Thaikrydder. Allergener: (G, SO)
6. Friterte kylling vårruller (2stk) – kr 95
Kylling vårruller med søt chilisaus. Allergener: (B, G, SK)
7. Friterte vegetar vårruller (2stk) – kr 95
Vegetar vårruller med søt chilisaus. Allergener: (G)
🔥🌶🔥ThaiTown Special🔥🌶🔥
8. Labb Gai – kr 259
Hakket kylling salat med sticky rice. Allergener: (SO, F)
9. Somtam Thai Sett – kr 289
Papaya salat med sticky rice, fritert kyllingvinger. Allergener: (F, PE)
Nudler
10. Pad Mama Kaphrao Nua – kr 195
Stekt biff med paprika, løk, squash, hviteløk, chili, basilikum og eggnudler. Allergener: (E, F, G, SK, P, SO)
11. Stekt eggnudler med biff – kr 195
Stekt eggnudler med biff, paprika, løk, hvitløk, squash, vårløk. Allergener: (E, F, G, SK, P, SO)
12. Pad Thai Gonk – kr 195
Stekt nudler med scampi, peanøtter, bønnespirer, vårløk og egg. Allergener: (E, F, G, SK, P, SO)
13. Pad Sieew – kr 195
Stekt nudler med biff, egg og brokkoli. Allergener: (E, F, G, SK, SO)
14. Pad Mama Kiaw Wan Gai – kr 179
Stekt kyllingfilet i grønnkarri, kokosmelk, bambus, langbønner, sitronblad, paprika, squash, basilikum og eggnudler.
Allergener: (F, G, E, SK)
15. Pad Ped Mama Gai – kr 179
Stekt kyllingfilet i rødkarri, kokosmelk, paprika, squash, sitronblad, langbønner, bambus basilikum og eggnudler.
Allergener: (F, SK, E, BL)
16. Pad Mama Tomyam Gonk – kr 195
Stekt scampi i tomyum paste, galangal, sjampinjong, tomat, kokosmelk, sitrongress, sitronblad, chili, løk, lime og eggnudler. Allergener: (PE, BL, E, SK, SO)
Wok
20. Kao Pad Gai – kr 179
Stekt ris med kyllingfilet, egg, brokkoli, hvitløk, løk og tomat.
Allergener:(E, BL, G, SO, G)
21. Pad Nua Namman Hoy – kr 195
Stekt biff i oyster saus, brokkoli, sjampinjong, hvitløk, løk, paprika, squash og ris.
Allergener:(G, SK, SO, BL)
22. Pad Medd Mamoung Gai – kr 179
Stekt kyllingfilet i oyster saus, cashewnøtter, vårløk, paprika, hvitløk, løk, squash, sjampinjong og ris.
Allergener: (SO, G, PE, BL, NØ, G)
23. Pad Kaphrao Gai – kr 179
Stekt kyllingfilet i oystersaus,basilikum, løk, paprika,langbønner,chili, hvitløk og ris. Allergener: (PE, BL, SK, F, G)
24. Pad Kiaw Wan Gai – kr 179
Stekt kyllingfilet i grønnkarri, kokosmelk, bambus, langbønner, sitronblad, paprika, squash, basilikum og ris. Allergener: (F, SK, G)
25. Gai Pad Ped – kr 179
Stekt kyllingfilet i rødkarri, kokosmelk, paprika, squash, sitronblad, langbønner, bambus basilikum og ris.
Allergener:(F, SK, BL, G)
26. Pad Tom Yum Gonk – kr 195
Stekt biff i tomyum paste, galangal, sjampinjong, tomat, kokosmelk, sitrongress, sitronblad, chili, løk, lime og ris. Allergener: (PE, BL, SK, SO, G)
27. Paneng Nua – kr 195
Stekt biff med panengsaus, kokosmelk, sitronblad, langbønner, paprika og ris. Allergener: (F, SK)
Sjømat
30. Kao Pad Talee – kr 269
Stekt ris med scampi, kamskjell, akkar, egg, brokkoli, hvitløk, løk og tomat.
Allergener: (E, G, SK, BL, SO)
31. Pad Kaphrao Talee – kr 269
Stekt scampi, kamskjell, akkar i oyster saus, basilikum, løk, paprika, langbønner, chili, hvitløk og ris.
Allergener: (PE, BL, SK, F)
32. Pad Tom Yum Talee – kr 269
Stekt scampi, kamskjell, akkar i tomyum paste, galangal, sjampinjong, tomat, kokosmelk, sitrongress, sitronblad, chili, løk, lime og ris. Allergener: (PE, F, BL, SK, SO)
And
40. Pad Kaphrao Ped – kr 245
Stekt and i oyster saus, basilikum, løk, paprika, langbønner, chili, hvitløk og ris. Allergener: (PE, BL, SK, F)
41. Ped Pad Phed – kr 245
Stekt and i rødkarri, kokosmelk, paprika, squash, sitronblad, langbønner, bambus, basilikum og ris.
Allergener: (F, SK, BL)
42. Pad Kiaw Wan Ped (Stir-fried duck with green curry) – kr 245
Stekt and i grønnkarri, kokosmelk, bambus, langbønner, sitronblad, paprika, squash, basilikum og ris.
Allergener: (F, SK)
Allergenmerker: E = Egg, SO = Soya, G = Gluten, SK = Skalldyr, BL = Bløtdyr,
M = Melk, NØ = Cashewnøtter, PE = Peanøtter, F = Fisk, SE = Sesamolje
Ekstra
Ris – kr 35
Sticky rice – kr 40
Eggnudler – kr 40
Risnudler – kr 40
Speilegg – kr 30
Grønnsaker – kr 40
Cashewnøtter – kr 35
Tofu – kr 40
Kylling – kr 59
Biff – kr 69
Scampi – kr 69
Akkar – kr 59
Kamskjell – kr 89
And – kr 89
Sriracha – kr 20
Sweet chilisaus – kr 20
Peanøttsaus (satay) – kr 20
Snacks
Reke ships – kr 45
Brus
Cola 0,33ml – kr 35
Cola Zero 0,33ml – kr 35
Fanta Zero 0,33ml – kr 35
Sprite Zero 0,33ml – kr 35
Coconut Juice – kr 45
Forretter
1. Tempura Scampi (3stk) – kr 95
Fritert scampi med sweet chilisaus. Allergener: (SK, BL, G)
2. Kylling Satay (3stk) – kr 95
Stekt kyllingfilet med sataykrydder og peanøttsaus. Allergener: (SO, PE)
3. Chicken BBQ (3stk) – kr 95
Kylling spyd barbequesaus.
4. Dampet Kylling Gyoza (4stk) – kr 95
Kylling, hvitløk, ingefær. Allergener: (G, SO, SE)
5. Fritert Kyllingvinger (5stk) – kr 109
Marinade kyllingvinger i Thaikrydder. Allergener: (G, SO)
6. Friterte kylling vårruller (2stk) – kr 95
Kylling vårruller med søt chilisaus. Allergener: (B, G, SK)
7. Friterte vegetar vårruller (2stk) – kr 95
Vegetar vårruller med søt chilisaus. Allergener: (G)
🔥🌶🔥ThaiTown Special🔥🌶🔥
8. Labb Gai – kr 259
Hakket kylling salat med sticky rice. Allergener: (SO, F)
9. Somtam Thai Sett – kr 289
Papaya salat med sticky rice, fritert kyllingvinger. Allergener: (F, PE)
Nudler
10. Pad Mama Kaphrao Nua – kr 195
Stekt biff med paprika, løk, squash, hviteløk, chili, basilikum og eggnudler. Allergener: (E, F, G, SK, P, SO)
11. Stekt eggnudler med biff – kr 195
Stekt eggnudler med biff, paprika, løk, hvitløk, squash, vårløk. Allergener: (E, F, G, SK, P, SO)
12. Pad Thai Gonk – kr 195
Stekt nudler med scampi, peanøtter, bønnespirer, vårløk og egg. Allergener: (E, F, G, SK, P, SO)
13. Pad Sieew – kr 195
Stekt nudler med biff, egg og brokkoli. Allergener: (E, F, G, SK, SO)
14. Pad Mama Kiaw Wan Gai – kr 179
Stekt kyllingfilet i grønnkarri, kokosmelk, bambus, langbønner, sitronblad, paprika, squash, basilikum og eggnudler.
Allergener: (F, G, E, SK)
15. Pad Ped Mama Gai – kr 179
Stekt kyllingfilet i rødkarri, kokosmelk, paprika, squash, sitronblad, langbønner, bambus basilikum og eggnudler.
Allergener: (F, SK, E, BL)
16. Pad Mama Tomyam Gonk – kr 195
Stekt scampi i tomyum paste, galangal, sjampinjong, tomat, kokosmelk, sitrongress, sitronblad, chili, løk, lime og eggnudler. Allergener: (PE, BL, E, SK, SO)
Wok
20. Kao Pad Gai – kr 179
Stekt ris med kyllingfilet, egg, brokkoli, hvitløk, løk og tomat.
Allergener:(E, BL, G, SO, G)
21. Pad Nua Namman Hoy – kr 195
Stekt biff i oyster saus, brokkoli, sjampinjong, hvitløk, løk, paprika, squash og ris.
Allergener:(G, SK, SO, BL)
22. Pad Medd Mamoung Gai – kr 179
Stekt kyllingfilet i oyster saus, cashewnøtter, vårløk, paprika, hvitløk, løk, squash, sjampinjong og ris.
Allergener: (SO, G, PE, BL, NØ, G)
23. Pad Kaphrao Gai – kr 179
Stekt kyllingfilet i oystersaus,basilikum, løk, paprika,langbønner,chili, hvitløk og ris. Allergener: (PE, BL, SK, F, G)
24. Pad Kiaw Wan Gai – kr 179
Stekt kyllingfilet i grønnkarri, kokosmelk, bambus, langbønner, sitronblad, paprika, squash, basilikum og ris. Allergener: (F, SK, G)
25. Gai Pad Ped – kr 179
Stekt kyllingfilet i rødkarri, kokosmelk, paprika, squash, sitronblad, langbønner, bambus basilikum og ris.
Allergener:(F, SK, BL, G)
26. Pad Tom Yum Gonk – kr 195
Stekt biff i tomyum paste, galangal, sjampinjong, tomat, kokosmelk, sitrongress, sitronblad, chili, løk, lime og ris. Allergener: (PE, BL, SK, SO, G)
27. Paneng Nua – kr 195
Stekt biff med panengsaus, kokosmelk, sitronblad, langbønner, paprika og ris. Allergener: (F, SK)
Sjømat
30. Kao Pad Talee – kr 269
Stekt ris med scampi, kamskjell, akkar, egg, brokkoli, hvitløk, løk og tomat.
Allergener: (E, G, SK, BL, SO)
31. Pad Kaphrao Talee – kr 269
Stekt scampi, kamskjell, akkar i oyster saus, basilikum, løk, paprika, langbønner, chili, hvitløk og ris.
Allergener: (PE, BL, SK, F)
32. Pad Tom Yum Talee – kr 269
Stekt scampi, kamskjell, akkar i tomyum paste, galangal, sjampinjong, tomat, kokosmelk, sitrongress, sitronblad, chili, løk, lime og ris. Allergener: (PE, F, BL, SK, SO)
And
40. Pad Kaphrao Ped – kr 245
Stekt and i oyster saus, basilikum, løk, paprika, langbønner, chili, hvitløk og ris. Allergener: (PE, BL, SK, F)
41. Ped Pad Phed – kr 245
Stekt and i rødkarri, kokosmelk, paprika, squash, sitronblad, langbønner, bambus, basilikum og ris.
Allergener: (F, SK, BL)
42. Pad Kiaw Wan Ped (Stir-fried duck with green curry) – kr 245
Stekt and i grønnkarri, kokosmelk, bambus, langbønner, sitronblad, paprika, squash, basilikum og ris.
Allergener: (F, SK)
Allergenmerker: E = Egg, SO = Soya, G = Gluten, SK = Skalldyr, BL = Bløtdyr,
M = Melk, NØ = Cashewnøtter, PE = Peanøtter, F = Fisk, SE = Sesamolje
Ekstra
Ris – kr 35
Sticky rice – kr 40
Eggnudler – kr 40
Risnudler – kr 40
Speilegg – kr 30
Grønnsaker – kr 40
Cashewnøtter – kr 35
Tofu – kr 40
Kylling – kr 59
Biff – kr 69
Scampi – kr 69
Akkar – kr 59
Kamskjell – kr 89
And – kr 89
Sriracha – kr 20
Sweet chilisaus – kr 20
Peanøttsaus (satay) – kr 20
Snacks
Reke ships – kr 45
Brus
Cola 0,33ml – kr 35
Cola Zero 0,33ml – kr 35
Fanta Zero 0,33ml – kr 35
Sprite Zero 0,33ml – kr 35
Coconut Juice – kr 45