Thai Town meny
Fingermat
1. Tempura Scampi (3stk) – kr 110
Fritert scampi med sweet chilisaus. Allergener: (SK, BL, G)
2. Kylling Satay (3stk) – kr 95
Stekt kyllingfilet med sataykrydder og peanøttsaus.
Allergener: (SO, PE)
3. Chicken BBQ (3stk) – kr 95
Kylling spyd barbequesaus.
4. Dampet Kylling Gyoza (4stk) - kr 110
Kylling, hvitløk, ingefær
Allergener: (G, SO, SE)
5. Friterte Kyllingvinger (5stk) - kr 119
Marinade kyllingvinger med Thai krydder.
Allergener: (SO, SK, G)
6. Friterte kylling vårruller (2stk) - kr 95
Kylling vårruller med søt chilisaus
Allergener: (SK, G, BL)
7. Friterte vegetar vårruller (6stk) - kr 95
Vegetar vårruller med søt chilisaus
Allergener: (G)
Nudler
20. Pad Mama Kaphrao Gai – kr 209
Stekt nudler med kylling, paprika, løk, squash, hviteløk, chili, basilikum. Allergener: (E, F, G, SK, P, SO, PE)
21. Stekt nudler med biff – kr 209
Stekt nudler med biff, paprika, løk, hvitløk, squash, vårløk.
Allergener: (E, F, G, SK, PE, SO, SE)
22. Pad Thai Gonk – kr 209
Stekt nudler med scampi, peanøtter, bønnespirer, vårløk og egg Allergener: (E, F, G, SK, P, SO)
23. Pad Sieew – kr 209
Stekt nudler med biff, egg og brokkoli
Allergener: (E, F, G, SK, SO)
Kylling
30. Kao Pad Kai – kr 189
Stekt ris med kyllingfilet, egg, brokkoli, hvitløk, løk og tomat. Allergener: (E, BL, G, SO)
31. Pad Gai Namman Hoy – kr 189
Stekt kyllingfilet i oyster saus, brokkoli, sjampinjong, hvitløk, løk, paprika, squash og ris. Allergener: (SK, SO, BL, SE)
32. Pad Medd Mamoung Gai – kr 189
Stekt kyllingfilet i oyster saus, cashewnøtter, vårløk, squash, paprika, hvitløk, løk, sjampinjong og ris.
Allergener: (SO, G, PE, BL, NØ)
33. Pad Kaphrao Gai – kr 189
Stekt kyllingfilet i oyster saus med basilikum, løk, paprika, langbønner, chili, hvitløk og ris. Allergener: (PE, BL, SK, F)
34. Pad Kiaw Wan Kai – kr 189
Stekt kyllingfilet i grønn karri, kokosmelk, bambus, langbønner, sitronblad, paprika, squash, basilikum og ris. Allergener: (F, SK)
35. Kai Pad Ped – kr 189
Stekt kyllingfilet i rød karri, kokosmelk, paprika, squash, sitronblad, langbønner, bambus basilikum og ris.
Allergener: (F, SK, BL)
36. Pad Tom Yum Gai – kr 189
Stekt kyllingfilet i tomyum paste, galangal, sjampinjong, tomat, kokosmelk, sitrongress, sitronblad, chili, løk, lime og ris.Allergener: (PE, BL, SK, SO)
Biff
40. Kao Pad Nua – kr 209
Stekt ris med biff, egg, brokkoli, hvitløk, løk og tomat.
Allergener:(E, BL, G, SO, G)
41. Pad Nua Namman Hoy – kr 209
Stekt biff i oyster saus, brokkoli, sjampinjong, hvitløk, løk, paprika, squash og ris. Allergener:(G, SK, SO, BL, SE)
42. Pad Medd Mamoung Nua – kr 209
Stekt biff i oyster saus, cashewnøtter, vårløk, paprika, hvitløk, løk, squash, sjampinjong og ris. Allergener: (SO, G, PE, BL, NØ, G)
43. Pad Kaphrao Nua – kr 209
Stekt biff i oyster saus, basilikum, løk, paprika, langbønner, chili, hvitløk og ris. Allergener: (PE, BL, SK, F, G)
44. Pad Kiaw Wan Nua – kr 209
Stekt biff i grønn karri, kokosmelk, bambus, langbønner, sitronblad, paprika, squash, basilikum og ris.
Allergener: (F, SK, G)
45. Nua Pad Ped – kr 209
Stekt biff i rød karri, kokosmelk, paprika, squash, sitronblad, langbønner, bambus basilikum og ris. Allergener: (F, SK, BL, G)
46. Pad Tom Yum Nua – kr 209
Stekt biff i tomyum paste, galangal, sjampinjong, tomat, kokosmelk, sitrongress, sitronblad, chili, løk, lime og ris. Allergener: (PE, BL, SK, SO, G)
47. Paneng Nua - kr 219
Stekt biff med panengsaus, kokosmelk, sitronblad, langbønner, paprika og ris.
Allergener: (F, SK)
And
50. Pad Kaphrao Ped – kr 259
Stekt and i oyster saus, basilikum, løk, paprika, langbønner, chili, hvitløk og ris. Allergener: (PE, BL, SK, F)
51. Ped Pad Phed – kr 259
Stekt and i rød karri, kokosmelk, paprika, squash, sitronblad, langbønner, bambus, basilikum og ris.
Allergener: (F, SK, BL)
52. Pad Kiaw Wan Ped – kr 259
Stekt and i grønn karri, kokosmelk, bambus, langbønner, sitronblad, paprika, squash, basilikum og ris. Allergener: (F, SK)
Fisk
60. Pad Kaphrao Pla – kr 229
Stekt tilapia filet i oyster saus, basilikum, løk, paprika, langbønner, chili, hvitløk og ris. Allergener: (PE, BL, SK, F, G)
61. Pad Kiaw Wan Pla – kr 229
Stekt tilapia filet i grønn karri, kokosmelk, bambus, langbønner, sitronblad, paprika, squash, basilikum og ris.
Allergener: (F, SK, G)
62. Pla Pad Phed – kr 229
Stekt tilapia filet i rød karri, kokosmelk, paprika, squash, sitronblad, langbønner, bambus basilikum og ris.
Allergener: (F, SK, BL, G)
63. Pad Tom Yum Pla – kr 229
Stekt tilapia filet i tomyum paste, galangal, sjampinjong, tomat, kokosmelk, sitrongress, sitronblad, chili, løk, lime og ris. Allergener: (PE, BL, SK, SO, F, G)
Sjømat
70. Kao Pad Gonk – kr 209
Stekt ris med scampi, egg, brokkoli, hvitløk, løk og tomat.
Allergener: (E, G, SK, BL, SO)
71. Pad Gonk Namman Hoy – kr 209
Stekt scampi i oyster saus, brokkoli, sjampinjong, hvitløk, løk, paprika, squash og ris.
Allergener:(G, SK, SO, BL)
72. Pad Kaphrao Gonk – kr 209
Stekt scampi i oyster saus, basilikum, løk, paprika, langbønner, chili, hvitløk og ris. Allergener: (PE, BL, SK, F)
73. Pad Tom Yum Gonk – kr 209
Stekt scampi i tomyum paste, galangal, sjampinjong, tomat, kokosmelk, sitrongress, sitronblad, chili, løk, lime og ris.Allergener: (F, PE, BL, SK, SO)
74. Kao Pad Talee – kr 289
Stekt ris med scampi, kamskjell, akkar, egg, brokkoli, hvitløk, løk og tomat. Allergener: (E, G, SK, BL, SO)
75. Pad Kaphrao Talee – kr 289
Stekt scampi, blåskjell, kamskjell, akkar i oyster saus, basilikum, løk, paprika, langbønner, chili, hvitløk og ris.
Allergener: (PE, BL, SK, F)
76. Pad Tom Yum Talee – kr 289
Stekt scampi, blåskjell, kamskjell, akkar i tomyum paste, galangal, sjampinjong, tomat, kokosmelk, sitrongress, sitronblad, chili, løk, lime og ris. Allergener: (PE, F, BL, SK, SO)
77. Yam Talee – kr 289
Kokt scampi, blåskjell, kamskjell, akkar, selleri, koriander, vårløk, tomat, løk, chili, hvitløk, lime, peanøtter og ris.
Allergener: (PE, BL, SK ,F)
Allergenmerker: E = Egg, SO = Soya, G = Gluten, SK = Skalldyr,
BL = Bløtdyr, M = Melk, NØ = Cashewnøtter, PE = Peanøtter,
F = Fisk, SE = Sesamolje
Ekstra
Ris – kr 35
Speilegg – kr 30
Kylling – kr 69
Biff – kr 79
Scampi – kr 79
Blåskjell – kr 49
Kamskjell – kr 79
Akkar – kr 49
And – kr 99
Fisk – kr 79
Tofu – kr 49
Grønnsaker – kr 40
Snacks
Reke ships – kr 49
Drikke
Cola 0,33ml – kr 35
Cola Zero 0,33ml – kr 35
Fanta Zero 0,33ml – kr 35
Sprite Zero 0,33ml – kr 35
Coconut Juice – kr 45
Fingermat
1. Tempura Scampi (3stk) – kr 110
Fritert scampi med sweet chilisaus. Allergener: (SK, BL, G)
2. Kylling Satay (3stk) – kr 95
Stekt kyllingfilet med sataykrydder og peanøttsaus.
Allergener: (SO, PE)
3. Chicken BBQ (3stk) – kr 95
Kylling spyd barbequesaus.
4. Dampet Kylling Gyoza (4stk) - kr 110
Kylling, hvitløk, ingefær
Allergener: (G, SO, SE)
5. Friterte Kyllingvinger (5stk) - kr 119
Marinade kyllingvinger med Thai krydder.
Allergener: (SO, SK, G)
6. Friterte kylling vårruller (2stk) - kr 95
Kylling vårruller med søt chilisaus
Allergener: (SK, G, BL)
7. Friterte vegetar vårruller (6stk) - kr 95
Vegetar vårruller med søt chilisaus
Allergener: (G)
Nudler
20. Pad Mama Kaphrao Gai – kr 209
Stekt nudler med kylling, paprika, løk, squash, hviteløk, chili, basilikum. Allergener: (E, F, G, SK, P, SO, PE)
21. Stekt nudler med biff – kr 209
Stekt nudler med biff, paprika, løk, hvitløk, squash, vårløk.
Allergener: (E, F, G, SK, PE, SO, SE)
22. Pad Thai Gonk – kr 209
Stekt nudler med scampi, peanøtter, bønnespirer, vårløk og egg Allergener: (E, F, G, SK, P, SO)
23. Pad Sieew – kr 209
Stekt nudler med biff, egg og brokkoli
Allergener: (E, F, G, SK, SO)
Kylling
30. Kao Pad Kai – kr 189
Stekt ris med kyllingfilet, egg, brokkoli, hvitløk, løk og tomat. Allergener: (E, BL, G, SO)
31. Pad Gai Namman Hoy – kr 189
Stekt kyllingfilet i oyster saus, brokkoli, sjampinjong, hvitløk, løk, paprika, squash og ris. Allergener: (SK, SO, BL, SE)
32. Pad Medd Mamoung Gai – kr 189
Stekt kyllingfilet i oyster saus, cashewnøtter, vårløk, squash, paprika, hvitløk, løk, sjampinjong og ris.
Allergener: (SO, G, PE, BL, NØ)
33. Pad Kaphrao Gai – kr 189
Stekt kyllingfilet i oyster saus med basilikum, løk, paprika, langbønner, chili, hvitløk og ris. Allergener: (PE, BL, SK, F)
34. Pad Kiaw Wan Kai – kr 189
Stekt kyllingfilet i grønn karri, kokosmelk, bambus, langbønner, sitronblad, paprika, squash, basilikum og ris. Allergener: (F, SK)
35. Kai Pad Ped – kr 189
Stekt kyllingfilet i rød karri, kokosmelk, paprika, squash, sitronblad, langbønner, bambus basilikum og ris.
Allergener: (F, SK, BL)
36. Pad Tom Yum Gai – kr 189
Stekt kyllingfilet i tomyum paste, galangal, sjampinjong, tomat, kokosmelk, sitrongress, sitronblad, chili, løk, lime og ris.Allergener: (PE, BL, SK, SO)
Biff
40. Kao Pad Nua – kr 209
Stekt ris med biff, egg, brokkoli, hvitløk, løk og tomat.
Allergener:(E, BL, G, SO, G)
41. Pad Nua Namman Hoy – kr 209
Stekt biff i oyster saus, brokkoli, sjampinjong, hvitløk, løk, paprika, squash og ris. Allergener:(G, SK, SO, BL, SE)
42. Pad Medd Mamoung Nua – kr 209
Stekt biff i oyster saus, cashewnøtter, vårløk, paprika, hvitløk, løk, squash, sjampinjong og ris. Allergener: (SO, G, PE, BL, NØ, G)
43. Pad Kaphrao Nua – kr 209
Stekt biff i oyster saus, basilikum, løk, paprika, langbønner, chili, hvitløk og ris. Allergener: (PE, BL, SK, F, G)
44. Pad Kiaw Wan Nua – kr 209
Stekt biff i grønn karri, kokosmelk, bambus, langbønner, sitronblad, paprika, squash, basilikum og ris.
Allergener: (F, SK, G)
45. Nua Pad Ped – kr 209
Stekt biff i rød karri, kokosmelk, paprika, squash, sitronblad, langbønner, bambus basilikum og ris. Allergener: (F, SK, BL, G)
46. Pad Tom Yum Nua – kr 209
Stekt biff i tomyum paste, galangal, sjampinjong, tomat, kokosmelk, sitrongress, sitronblad, chili, løk, lime og ris. Allergener: (PE, BL, SK, SO, G)
47. Paneng Nua - kr 219
Stekt biff med panengsaus, kokosmelk, sitronblad, langbønner, paprika og ris.
Allergener: (F, SK)
And
50. Pad Kaphrao Ped – kr 259
Stekt and i oyster saus, basilikum, løk, paprika, langbønner, chili, hvitløk og ris. Allergener: (PE, BL, SK, F)
51. Ped Pad Phed – kr 259
Stekt and i rød karri, kokosmelk, paprika, squash, sitronblad, langbønner, bambus, basilikum og ris.
Allergener: (F, SK, BL)
52. Pad Kiaw Wan Ped – kr 259
Stekt and i grønn karri, kokosmelk, bambus, langbønner, sitronblad, paprika, squash, basilikum og ris. Allergener: (F, SK)
Fisk
60. Pad Kaphrao Pla – kr 229
Stekt tilapia filet i oyster saus, basilikum, løk, paprika, langbønner, chili, hvitløk og ris. Allergener: (PE, BL, SK, F, G)
61. Pad Kiaw Wan Pla – kr 229
Stekt tilapia filet i grønn karri, kokosmelk, bambus, langbønner, sitronblad, paprika, squash, basilikum og ris.
Allergener: (F, SK, G)
62. Pla Pad Phed – kr 229
Stekt tilapia filet i rød karri, kokosmelk, paprika, squash, sitronblad, langbønner, bambus basilikum og ris.
Allergener: (F, SK, BL, G)
63. Pad Tom Yum Pla – kr 229
Stekt tilapia filet i tomyum paste, galangal, sjampinjong, tomat, kokosmelk, sitrongress, sitronblad, chili, løk, lime og ris. Allergener: (PE, BL, SK, SO, F, G)
Sjømat
70. Kao Pad Gonk – kr 209
Stekt ris med scampi, egg, brokkoli, hvitløk, løk og tomat.
Allergener: (E, G, SK, BL, SO)
71. Pad Gonk Namman Hoy – kr 209
Stekt scampi i oyster saus, brokkoli, sjampinjong, hvitløk, løk, paprika, squash og ris.
Allergener:(G, SK, SO, BL)
72. Pad Kaphrao Gonk – kr 209
Stekt scampi i oyster saus, basilikum, løk, paprika, langbønner, chili, hvitløk og ris. Allergener: (PE, BL, SK, F)
73. Pad Tom Yum Gonk – kr 209
Stekt scampi i tomyum paste, galangal, sjampinjong, tomat, kokosmelk, sitrongress, sitronblad, chili, løk, lime og ris.Allergener: (F, PE, BL, SK, SO)
74. Kao Pad Talee – kr 289
Stekt ris med scampi, kamskjell, akkar, egg, brokkoli, hvitløk, løk og tomat. Allergener: (E, G, SK, BL, SO)
75. Pad Kaphrao Talee – kr 289
Stekt scampi, blåskjell, kamskjell, akkar i oyster saus, basilikum, løk, paprika, langbønner, chili, hvitløk og ris.
Allergener: (PE, BL, SK, F)
76. Pad Tom Yum Talee – kr 289
Stekt scampi, blåskjell, kamskjell, akkar i tomyum paste, galangal, sjampinjong, tomat, kokosmelk, sitrongress, sitronblad, chili, løk, lime og ris. Allergener: (PE, F, BL, SK, SO)
77. Yam Talee – kr 289
Kokt scampi, blåskjell, kamskjell, akkar, selleri, koriander, vårløk, tomat, løk, chili, hvitløk, lime, peanøtter og ris.
Allergener: (PE, BL, SK ,F)
Allergenmerker: E = Egg, SO = Soya, G = Gluten, SK = Skalldyr,
BL = Bløtdyr, M = Melk, NØ = Cashewnøtter, PE = Peanøtter,
F = Fisk, SE = Sesamolje
Ekstra
Ris – kr 35
Speilegg – kr 30
Kylling – kr 69
Biff – kr 79
Scampi – kr 79
Blåskjell – kr 49
Kamskjell – kr 79
Akkar – kr 49
And – kr 99
Fisk – kr 79
Tofu – kr 49
Grønnsaker – kr 40
Snacks
Reke ships – kr 49
Drikke
Cola 0,33ml – kr 35
Cola Zero 0,33ml – kr 35
Fanta Zero 0,33ml – kr 35
Sprite Zero 0,33ml – kr 35
Coconut Juice – kr 45