1. Kylling Satay Stekt kyllingfilet med sataykrydder og peanøttsaus. (F, SK, PE)
2. Lukchinkung tod Innbakte rekeboller med søt chilisaus. (SK, BL, H) 3. Poupie Lukshinkung & Lukchinpla Stekt fiskebolle, rekebolle, vårruller med søt chilisaus. (SK, BL, H)
4. Tod man pla Stekt thai fiskekaker i rødkarri og søt chilisaus. (SK, BL, K) 5. Poupie Tod Vegetar vårrull med søt chilisaus. (H)
Hovedretter
7. Kylling Satay Stekt kyllingfilet med sataykrydder, peanøttsaus og ris. (F, SK, PE)
13. Phad Thai Kung Stekte nudler med kongereker, bønnespirer, vårløk og egg med peanøtter og lime på siden. (F, H, SK, PE, SO)
14. Phad Sieew Kai Stekte nudler med kyllingfilet, egg og brokkoli. (F, H, SK, SO)
15. Phad krapauw Kai Stekt kyllingfilet, hvitløk, chili, basilikum, løk, langebønner, paprika og ris. (SK, SO, H, BL, PE)
16. Phad Nua Namman Hoy Stekt marinert oksekjøtt med brokkoli, sjampinjong, løk og paprika i oystersaus og ris. (H, SK, SO, H, BL)
17. Kao Phad Kai Stekt ris med kyllingfilet, egg, brokkoli, løk og tomat.
18. Kao Phad Kung Stekt ris med scampi, egg, brokkoli, løk og tomat. (H, SK, BL, SO, E)
19. Kai Phad Ped Stekt kyllingfilet i rødkarrisaus, kokosmelk, paprika, langebønner, basilikum og ris. (F, SK, BL)
20. Phad Medd Mamoung Stekt kyllingfilet med cashewnøtter, thaivårløk, paprika, sjampinjong og ris. (SO, H, PE, BL, NØ)
21. Kai Phad Khing Stekt kyllingfilet, ingefær, thaivårløk, paprika, sjampinjong og ris. (SO, H, BL)
22. Phad Tom Yam Kung kongereker med sitrongress, chili, galangal, sitronblad, tomater, sjampinjong, kokosmelk og ris. (F, SK, PE, BL) 23. Phad Kiew Wan Kai Stekt kyllingfilet i grønnkarri saus med kokosmelk, paprika, langbønner, basilikum og ris. (SK, F)
24. Phad Piew Wan Kai Stekt kyllingfilet i sursøt saus med ananas, agurk, tomat, thaivårløk, paprika og ris. (SK, SO, BL)
25. Phad Karri Kai Stekt kylling filet i gul karrisaus med kokosmelk, sjampinjong, tomat, thaivårløk, løk, cashewnøtterog ris. (F, SK, NØ)
Suppe/Gryte retter
30. Tom Yam Kung Tradisjonell thai suppe med kongereker, sitrongress, galangal, sitronblad, sjampinjong, tomat og ris. (F, SK, PE)
31. Tom Kha Kai Tradisjonell Thai suppe med kyllingfilet, kokosmelk, sitrongress, chili, galangal, sitronblad, sjampinjong og ris. (F, SK) 32. Kaeng Kiew Wan Kai Thai suppe i grønnkarri med kyllingfilet, kokosmelk, eggplant, basilikum, sitronblad, paprika, bambus og ris. (F, SK, BL) 33. Kaeng Ped Kai Thai suppe i rødkarri med kyllingfilet, kokosmelk, eggplant,basilikum, sitronblad, paprika, bambus og ris. (F, SK, BL)
34. Kaeng Kuasaparos Thai suppe i rødkarri med kongereker, kokosmelk, ananas, basilikum, paprika og ris. (F, SK, BL) 35. Kaeng Karri Kai Thai suppe i gulkarri med kyllingfilet, kokosmelk, tomat, løk, koriander, cashewnøtter og ris.(F, SK, NØ)
36. Paneng Nua Stekt biff i paneng saus med kokosmelk, langbønner, sitronblad,paprika og ris.
“Vi tilbyr også vegetarisk mat med tofu eller bare grønnsaker etter ditt eget ønsket"
Allergenmerker: E = Egg, SO = Soya, H = Hvetemel, SK = Skalldyr, BL = Bløtdyr, M = Melk, NØ = Cashewnøtter, PE = Peanøtter, F = Fisk