Thai Town
  • Hjem
  • Catering
    • Catering meny
  • Hjemlevering
  • Kontakt oss
Meny


Forretter

1. Kylling Satay
Stekt kyllingfilet med sataykrydder og peanøttsaus. (F, SK, PE)

2. Lukchinkung tod
Innbakte rekeboller med søt chilisaus. (SK, BL, H)

3. Poupie Lukshinkung & Lukchinpla
Stekt fiskebolle, rekebolle, vårruller med søt chilisaus. (SK, BL, H)

4. Tod man pla
Stekt thai fiskekaker i rødkarri og søt chilisaus. (SK, BL, K)
​
5.
Poupie Tod
Vegetar vårrull med søt chilisaus. (H)



Hovedretter

7. Kylling Satay
Stekt kyllingfilet med sataykrydder, peanøttsaus og ris. (F, SK, PE)

13. Phad Thai Kung
Stekte nudler med kongereker, bønnespirer, vårløk og egg med peanøtter og lime på siden. (F, H, SK, PE, SO)

14. Phad Sieew Kai
Stekte nudler med kyllingfilet, egg og brokkoli. (F, H, SK, SO)

15. Phad krapauw Kai
Stekt kyllingfilet, hvitløk, chili, basilikum, løk, langebønner, paprika og ris. (SK, SO, H, BL, PE)

16. Phad Nua Namman Hoy
Stekt marinert oksekjøtt med brokkoli, sjampinjong, løk og paprika i oystersaus og ris. (H, SK, SO, H, BL)

17. Kao Phad Kai
Stekt ris med kyllingfilet, egg, brokkoli, løk og tomat.

18. Kao Phad Kung
Stekt ris med scampi, egg, brokkoli, løk og tomat. (H, SK, BL, SO, E)

19. Kai Phad Ped
Stekt kyllingfilet i rødkarrisaus, kokosmelk, paprika, langebønner, basilikum og ris. (F, SK, BL)

20. Phad Medd Mamoung
Stekt kyllingfilet med cashewnøtter, thaivårløk, paprika, sjampinjong og ris. (SO, H, PE, BL, NØ)

21. Kai Phad Khing
Stekt kyllingfilet, ingefær, thaivårløk, paprika, sjampinjong og ris. (SO, H, BL)

22. Phad Tom Yam Kung
kongereker med sitrongress, chili, galangal, sitronblad, tomater, sjampinjong, kokosmelk og ris. (F, SK, PE, BL)
​
23. Phad Kiew Wan Kai
Stekt kyllingfilet i grønnkarri saus med kokosmelk, paprika, langbønner, basilikum og ris. (SK, F)

24. Phad Piew Wan Kai
Stekt kyllingfilet i sursøt saus med ananas, agurk, tomat, thaivårløk, paprika og ris. (SK, SO, BL)

25. Phad Karri Kai
Stekt kylling filet i gul karrisaus med kokosmelk, sjampinjong, tomat, thaivårløk, løk, cashewnøtterog ris. (F, SK, NØ)


Suppe/Gryte retter

30. Tom Yam Kung
Tradisjonell thai suppe med kongereker, sitrongress, galangal, sitronblad, sjampinjong, tomat og ris. (F, SK, PE)

31. Tom Kha Kai
Tradisjonell Thai suppe med kyllingfilet, kokosmelk, sitrongress, chili, galangal, sitronblad, sjampinjong og ris. (F, SK)
​
32. Kaeng Kiew Wan Kai
Thai suppe i grønnkarri med kyllingfilet, kokosmelk, eggplant, basilikum, sitronblad, paprika, bambus og ris. (F, SK, BL)
​
33. Kaeng Ped Kai
Thai suppe i rødkarri med kyllingfilet, kokosmelk, eggplant,basilikum, sitronblad, paprika, bambus og ris. (F, SK, BL)

34. Kaeng Kuasaparos
Thai suppe i rødkarri med kongereker, kokosmelk, ananas, basilikum, paprika og ris. (F, SK, BL)
​
35. Kaeng Karri Kai
Thai suppe i gulkarri med kyllingfilet, kokosmelk, tomat, løk, koriander, cashewnøtter og ris. (F, SK, NØ)

36. Paneng Nua
Stekt biff i paneng saus med kokosmelk, langbønner, sitronblad, paprika og ris.



“Vi tilbyr også vegetarisk mat med tofu eller bare grønnsaker etter ditt eget ønsket"


Allergenmerker: E = Egg, SO = Soya, H = Hvetemel, SK = Skalldyr, BL = Bløtdyr, M = Melk, NØ = Cashewnøtter, PE = Peanøtter,
F = Fisk

    Bestill nå!

Send

Thai Town "En ekte smak av Thailand"

Åpningstider

Man - Søn 18-01

Telefon

938 61 803

Email

post@thaitown.no
  • Hjem
  • Catering
    • Catering meny
  • Hjemlevering
  • Kontakt oss